Сватбените пръстени на Брад Пит и Анджелина Джоли възлизат на сойност 500 000 паунда.

Поръчката е възложена на водещия дизайнер на луксозни бижута Робърт Прокоп.

"Робърт беше зает през цялата година с работата си върху сватбените пръстени на Брад и Анджи.

Те са изработени от розово злато и са украсени с диамант, а отгоре са гравирани сватбените им обети. Надписът не може да се види с просто око, но и двамата знаят, че той е там", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън". Пръстените вече са готови след няколкомесечна работа в Южна Франция.

Междувременно стана ясно, че звездната двойка влязла в духа на Олимпийските игри в Лондон, като подарила на 11-годишния си син Мадокс рожден ден на олимпийска тематика. Актьорите в момента живеят в Съри, където Анджи снима новия си филм "Maleficient". Те наели цял спортен център с лекоатлетическа писта за рождения ден на сина си.

"Тъй като рожденият ден на Мадокс се падна точно по средата на игрите, те искаха да му подарят нещо специално по случай събитието. Той е луд по спорта. В спортния център имаше мини атлетическа писта и баскетболно игрище. Той дори разполагаше с малка почетна стълбичка, където децата можеха да се радват, така че да се почувстват като истински олимпийци", разкри запознат източник.

Брад Пит и Анджелина Джоли се сгодиха през април и според слуховете ще минат под венчило до няколко седмици.