Според най-горещите слухове около най-прясно сгодената холивудска двойка - Брад Пит и Анджелина Джоли, звездите са избрали мястото за сватбената си церемония.

Редица американски медии съобщават, че актьорите ще се врекат във вечна вярност във френския замък "Миравел", който се намира в сърцето на Прованс.

Източник, близък до двойката, издал, че Брад и Анджелина вече са посетили тайно замъка през март с децата си, пише bliasak.bg.

"Хлапетата останаха във възторг от обстановката и нямат търпение да се върнат там за голямото събитие. Брад и Анджи вече получиха разрешение брачната им церемония да се проведе в замъка. На сватбата ще присъстват около 300 гости. Сред тях ще бъде бащата на Анджелина – Джон Войт, както и родителите на Брад – Бил и Джейн, брат му Дъг и сестра му Джули", подшушнал познатият на звездната фамилия.

Междувременно стана ясно, че въпреки че Анджелина показа годежния си пръстен само преди няколко дни, Брад й е предложил брак още по Коледа.

Двамата обаче предпочели да запазят годежа си в тайна заради напрежението около режисьорския дебют на актрисата с филма "В земя на кръв и мед".

"Анджи беше много заета с промотирането на филма. Освен това се безпокоеше, че годежът ще разсее вниманието на медиите и феновете й към лентата. Заради това с Брад решиха да изчакат", допълнил източникът.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver