Не си мислете, че на богатите хора им е лесно да си подаряват подаръци.

Ако вие се чудите как за 10 лв. да вземете нещо, което да изглежда като за 30 лв., хората с пари се чудят как да намерят възможно най-скъпото на пазара.

Брад Пит например е успял да намери един от най-скъпите часовници, за да го подари на Анджелина Джоли, с която се очаква всеки момент ще минат под венчилото, след като през април се сгодиха.

Актьорът явно е решил да върне жеста на половинката си, която в началото на годината му подари парцел земя в Калифорния, заедно с водопад, а през май му купи и хеликоптер, пишат от inews.bg.

Часовникарското чудо на Patek Philippe струва 250 000 лири и обикновено клиентите чакат по две години на опашка, за да се сдобият с него, тъй като само направата му отнема два месеца, посочва Film-news.co.uk.

Едва ли обаче на Брад се е наложило да се придвижва по надлежния ред в списъците.

"Той искаше да купи на Анджи уникален подарък, който малцина притежават и който е като произведение на изкуството - изключително сложният часовник е точно такъв подарък", коментира запознат пред в. Sun.

Подаръкът на Анджи възпроизвежда камбанени звуци, напомнящи на ударите на Биг Бен и е замислен като предсватбен подарък. Какъв ли ще бъде сватбеният?

Брад явно е на вълна подаръци, защото преди дни купи за рождения ден на сина си Мадокс, който стана на 11 г., мотор Suzuki DRZ-125.