В очакване на деня, в който двойката най-сетне ще стане семейство, в задокеанските таблоиди започват да се появяват двусмислени или съвсем директни твърдения за свободното поведение на Джоли в по-младите й години.

Твърди се например, че неизвестни шантажисти държат в ръцете си домашно секс-видео с участието на Анджелина. Изнудвачите поискали от бъдещия й съпруг десет милиона долара, за да не направят мръсното филмче достояние на широката публика.

Брад Пит бил готов да даде парите, за да спести на шестте деца, които имат с Анджи, травмите от потенциалния скандал, пише topnews.ru с позоваване на задокеански медии. Като сериозен и загрижен родител Брад бил твърдо за това да изчисти всички възможни намеци за волното поведение на Анджелина Джоли, защото е убеден, че няма нищо по-важно от безопасността на мъниците.

Актьорът наел частен детектив, който открил, че през 1999 година след бурен купон актрисата участвала в заснемането на любителско порно и позирала за фотографии от същия жанр. Засега обаче тази информация не е коментирана от официален източник, пишат от kliuki.bg.