Дали предстои най-известната двойка в Холивуд да хвърли голямата бомба и да оповести сватбата си? Само времето ще покаже.

След като Анджелина Джоли и Брад Пит са заедно вече 5 години и отглеждат цял отбор деца, до момента двамата никога не са говорили за узаконяване на връзката си. Въпреки всичко преди ден американски папараци изловиха г-н Пит с венчален пръстен на ръката в Уестууд, Лос Анджелис.

Дали актьорската двойка не изпързаля изкусно всички светски хроникьори? Скептиците обаче веднага предложиха втора версия на бижуто на Брад - роля в последния му филм. В момента той снима биографична лента за бейзболната легенда Били Бийн. Филмът носи заглавието Moneyball, а Брад играе главната роля на женения спортист. Режисьор на проекта е Бенет Милър, а в главната женска роля се превъплъщава колежката му Катрин Морис.

И щом става въпрос за пръстени - семейство Бранджелина наскоро подариха такъв с голям диамант на кръстницата на децата си Минди Кон. Камъкът е огромен и е около 5 карата. Самата Кон се похвали неотдавна пред "Us insider", че Анджи и Брад са й подарили бижуто. "Посещавам ги където и да се намират. Те плащат всичките ми самолетни билети", допълва кръстницата.