След развода си с Анджелина Джоли холивудската звезда Брад Пит за пръв път разказа откровено за проблемите си с наркотиците и алкохола.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха смятани за една от най-красивите двойки на Холивуд. А сега, след развода, бившите съпрузи отново се учат да общуват един с друг заради децата си.

Първи протегна ръка Пит, признавайки, че бракът им се е разпаднал заради пиянството му.

"Пиех твърде много водка. Честно казано, откакто завърших колежа, не помня и ден, в който да не съм пил или да съм си дръпнал джойнт. Когато вече имах семейство, приключих с всичко, освен с пиенето. Но през последната година от моя семеен живот всичко излезе от контрол", споделя за пагубните си страсти Брад Пит, цитиран от ПИК.

Джоли пък споделя пред пресата своите детски преживявания. Когато актрисата била съвсем малка, родителите й се развели. Момичето дълго време не могло да се примири със семейната драма.

"Не искам моите деца да преживеят същото заради мен. Мисля си - ако трябва да се наплачеш, направи го в банята, а не пред децата. Те трябва да са уверени, че всичко ще е наред. Дори ако ти самата си абсолютно неуверена в това", цитира "Венити Феър" думите на актрисата.