Анджелина Джоли отрече слуховете, че се е омъжила тайно за Брад Пит, след като беше забелязана да носи златен пръстен при завръщането си от пътуване до Руанда.

Но списание "Грация" разкрива значението на бижуто, носено от актрисата. Оказва се, че това е сватбеният пръстен на прабабата на Брад Пит и бил подарен на Анджелина като "символ на предстоящата им сватба".

Актьорът подарил пръстена на годеницата си, след като тя решила, че не иска да носи диамантения годежен пръстен за 250 000 долара по време на пътуването до Руанда в качеството й на посланик на добра воля на ООН.

"Анджелина каза, че не иска да носи годежния си пръстен, защото смята, че не трябва да изпъква с дрехи и бижута в бедния регион. Брад каза, че напълно разбира защо не може да носи годежния си пръстен, но иска да й даде нещо наистина специално. Анджелина беше истински трогната от специалния подарък – сватбения пръстен на неговата прабаба, и за нея означаваше много да го носи по време на пътуването", разкри запознат източник пред списанието.

Макар звездната двойка да крие плановете си за сватба, тя неотдавна се сдобила с брачен лиценз, което означава, че могат да се оженят в идните 90 дни. Според последните слухове Брад и Анджелина смятат да минат под венчило в Лос Анджелис, след което да заминат за замъка си Миравал във Франция през май за тържество с приятелите и роднините си, пише БГНЕС.