Дженифър Анистън и Джъстин Теру тъкмо обявиха официално годежа си и един от първите, който се е обадил на бъдещата булка, е бил бившият ѝ съпруг, Брад Пит.

Пит, който разби сърцето на Дженифър, изоставяйки я заради Анджелина Джоли, сега се е обадил, за да ѝ каже "Честито" и да се пошегува коя дата в календара да си запази.

"На шега той я е попитал, дали да си отбележи датата, за да е свободен, на което и двамата са се посмели. Вече сериозно я е поздравил за годежа и ѝ е казал, че се радва за нея и Джъстин", коментира източник, цитиран от The Juice.

*Брад и Дженифър

Въпреки факта, че именно Анджелина развали петгодишния ѝ брак с мъжа-мечта за милиони жени по света, Джен е поздравила на свой ред бившия си съпруг за предстоящата му сватба, пише inews.bg.

Всъщност двамата бивши се чуват рядко, макар и да са запазили добри отношения. Джен обаче е доста близка с майката на Пит, която пък има известни противоречия с Анджелина.

Джен и Джейн се чуват често и дори се очаква бившата тъща да се появи на сватбата ѝ с Теру.

Междувременно неясна остава датата на сватбата на Брад и Анджелина. Сп. Hello съобщи миналия петък, че ще се случи този уикенд, но информацията не се потвърди. Очакванията са все пак не по-късно от няколко седмици двамата да минат под венчилото.

*Дженифър и Джъстин