Всяка жена, която се хване с холивудския секссимвол Брад Пит, неминуемо заприличва на скелет и вината за това е изцяло негова, твърди американски таблоид.

Според информатори на изданието единствено актьорът стои зад забележимото отслабване на половинката му Анджелина Джоли, която в последно време тревожи познатите си с кльощавото си тяло, пише bliasak.bg.

"Напук на слуховете, че Брад се чуди как да накара Анджелина да се храни, именно той е виновен за това, че тя се стопи в последните години. Брад предпочита жените му да са слаби като скелети, за да стоят добре до него на червения килим, и не се свени да им го покаже", подшушнал запознат.

"Той не им го казва в прав текст, но го прави с подмятания и язвителни забележки. Понякога за да мотивира настоящото си гадже го сравнява с някое от бившите, като сравнението винаги е в полза на експоловинката му. Така беше и с Гуинет Полтроу, и с Дженифър Анистън, и с Анджелина Джоли", издал източникът.

"Когато се запознаха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" през 2004-та, Анджелина тежеше около 57кг, които за нейната височина бяха перфектни. Сега обаче тя е с поне 10 килограма по-малко, след като отслабна заради Брад. Той постъпи така и с Дженифър - повтаряше й колко добре изглежда Гуинет и в крайна сметка тя също отслабна. Гуинет пък често е казвала, че когато са били гаджета, винаги се е чувствала прекалено дебела за него", обяснил информаторът.