След като напуснаха Къщата на "Биг брадър фемили", семейство Радослав и Анжелика Петрови нямат сили дори да изперат дрехите си, камо ли да правят секс, оплакаха се и двамата.

Непрекъснато ги дърпали за публични изяви, които няма как да откажат заради договора с продуцентите на риалитито.

Анжелика вече участва в снимките на новия клип на Азис и според слуховете успяла да се сбие с костинбродския славей. Причина за разменените шамари били мераците на гаджето на Азис – Костадин, да свали силиконовата порноактриса. От своя страна Анжелика продължава да твърди, че никога не е снимала порно в Англия, а само еротика - опипвания и целувки без език. "Гнус ме е от сперма, затова не мога да участвам в порно", изцепи се рускинята в интервю.

Когато се запознала с Радо, тя поддържала сексуални връзки само с жени, а на него се опитала да му намери друго гадже.

Тогава Анжела била просто танцьорка около пилон.

С времето разбрала, че Радо я привлича и сексуално и двамата се влюбили. Сега двамата се канят да отварят заведение за бърза закуска в центъра на София, което ще се казва "При Радо и Анжелика". Поддържат и редовни контакти с адвоката си, тъй като не са се отказали от идеята да съдят пловдивските пенсионери Каменарови, задето оприличиха рускинята на маман. Не е ясно обаче какъв точно ще е финансовият иск на Петрови срещу Каменарови.

Говори се, че разкрепостеното семейство било бясно не толкова на старците, колкото на омъжената им за грък дъщеря, която ги нападаше особено остро на лайфовете. Радо и Анжелика искрено се надявали, че всъщност не възрастните Каменарови, а засуканата им щерка ще плати наказателната глоба за клевета, постановена от съда.