Бракът на дискотечния бос Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова е обречен на провал, притесняват се близки до двойката.

Двамата изненадващо си казаха "да", а после се оказа, че Яна е бременна. За краха в отношенията обаче няма да е виновна някоя от многото бивши на бизнесмена, както твърдят всички родни медии, а тежка прокоба, предизвикана от самата Яна.

В дена на сватбата танцьорката е забравила булото си вкъщи. Според стари предания това носи лош късмет на бъдещите отношения на двойката.



Петко и Яна приели митовете за поредните измислици и бързо забравили за бабешките истории, но близките на семейството още са на тръни заради случилото се.

"Яна си е отвеяна, а тогава беше и много развълнувана. Дано това поверие да се окаже мит." - тюхкали се приятели на танцьорката.



Не само забравеното було на булката предвещава проблеми в отношенията на двойката.

Петко и Яна празнуваха в ресторант "Лебеда", който се смята също за прокълнато място. Много родни звезди пируваха там на сватбените си тържества, а след това се разведоха.

Злите езици тръбят, че същото очаква и младата двойка, която за момента се държи най-вече заради сина си Доминик, пише ''България Днес''.