Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли наеха цял влак, за да откарат шестте си деца от Лондон до Глазгоу.

Звездното семейство решило да се отправи на петчасовото пътешествие до Шотландия, но не искало по петите да ги следват стотици папараци и любопитна тълпа. Затова Брад и Анджи преценили, че вместо да си наемат купе първа класа, е най-добре да си ангажират целия влак. Все пак парите не са проблем за една от най-богатите актриси в Холивуд и нейния любим.

Джоли, Пит и шестте деца били забелязани да пристигат на лондонската гара Euston в тъмна камионетка, заобиколени от бодигардове. Качили се на влака Virgin и се приготвили за дългото, но комфортно пътуване към Глазгоу. Там Брад снима най-новия си филм World War Z. Заради продукцията центърът на Глазгоу бил напълно променен, за да заприлича на Филаделфия, където всъщност се развива действието.

Навсякъде били разположени жълти светофари и жълти таксита, по улиците сновяли бели полицейски коли, за да може обстановката да напомня възможно най-много на Щатите. Дори били сложени табели на прочутата 16-та улица и булеварда „Джон Кенеди“. Когато звездите пристигнали на гарата в Глазгоу, скочили директно в няколко сребристи лимузини и отпрашили в неизвестна посока, успявайки да се измъкнат от събралата се тълпа. Властите в Глазгоу твърдят, че в мащабната кинопродукция, в която играе Брад, са включени 1 200 човека като екип и се очаква в местната икономика да се влеят приходи от 2 млн. лири.