Мъж, представящ се за братовчед на холивудската звезда Анджелина Джоли, се опитва да си издейства ограничителна заповед срещу Брад Пит и Джон Траволта.

Джонатан Джоли твърди, че двамата актьори го пребили, след като по заръка на Папата той отишъл при Брад, за да го спре да стане последовател на сциентологията, пише bliasak.bg.

По думите на мъжа на 1-ви юни той отишъл в една от сциентоложките църкви във Флорида, за да разубеди Брад Пит да се присъедини към нея. "Лично Папа Бенедикт ми нареди да шпионирам Брад и да му попреча да стане част от сциентоложкото движение и по-специално от църквата, оглавявана от Джон Траволта. Приех мисията много лично, защото не исках Брад да пренася вярата си в моето семейство и да промие мозъка на братовчедка ми Анджелина", обяснил Джонатан Джоли.

Освен това братовчедът на актрисата твърди, че е видял с очите си Брад Пит и Джон Траволта да се държат за ръце, преоблечени като братовчедите Лари и Балки от сериала "Напълно непознати".

"Викнах им: "Спрете в името на Папата! В колата си имам меч и броня и ще се боря до смърт да ви спася от ереса!". Брад ме замоли да не казвам на Анджелина за връзката му с Джон Траволта, но в крайна сметка двамата ме пребиха и ме зарязаха край пътя, близо до мексиканската граница", разказал още мъжът.