Брад Пит помолил брата на дългогодишната си половинка Анджелина Джоли - Джеймс, да бракосъчетае него и любимата му, носят последните слухове около най-дългоочакваната сватба в света на шоубизнеса.

Актьорът решил, че церемонията ще бъде много по-лична, ако свещеник бъде не някой непознат, а човек от семейството, пишат от bliasak.bg.

Междувременно стана ясно, че не друг, а самият Брад Пит се е заел с организацията на сватбата. Актьорът искал всичко да мине по вода и не се доверявал на никого другиго, освен на себе си, за изпипването на детайлите.

Под ръководството на Брад в момента се извършвал козметичен ремонт на замъка във Франция, където се очаква да се състои сватбата му с Анджелина. "Той вече изхарчи повече от 20 000 000 долара за реновацията и обеща щедри бонуси на всички работници, ако приключат с работата до началото на лятото. Брад дори планира да бъде построена площадка за малки самолети и хеликоптери за онези гости, които искат да кацнат в непосредствена близост до имението", разкрил приближен на актьора.