Братът на Белослава излезе от лудницата, научи „Всеки ден" от свои хора в обкръжението на поп дивата.

Весел Стоянов, който всъщност е природен брат на певицата от първия брак на баща им Борислав Стоянов - Доктора, е навън за Коледните празници. Както първи писахме, в средата на юни столичанинът бе приет за лечение в Център за психично здраве София-област, разположен на бул. „Сливница" №309.

Причина за поредното въдворяване на Весел в специализираната институция е непреодолимата му любов към хероина. На 18 юни в своя фейсбук профил той сподели, че „офисът" му се мести на бул. „Сливница" №309.

„Утре има свиждане от 13 до 15 часа за по заетите може и по късно иначе от 4 на там всеки ден цигари сокове банани и кекс или козунак за бедните, може и без нищо, аз ще ги черпя заповядайте благодаря ви добри хора", драсна на стената си роднината на Белослава.

Хедонистът, който се прочу с извращенията си покрай последния рожден ден на Тодор Славков, от години страда от тежка интоксикация, която преодолява, макар и временно, под грижите на психиатри. „Когато е добре, Весел е супер весел, забавлява приятелите си, ръси шеги и всички го обичат. Когато дрогата победи, обаче, става ужасен, налита на бой на най-близките си и винаги намира начин да покаже колко мрази известната си сестра", обясни запознат с драмите във фамилията на Белослава.



По думите му откакто полубрат й е на свобода, поп звездата е на нокти, защото очаква неприятна атака от роднината си. Последната бе през пролетта, когато Весел Стоянов изригна във Фейсбук: „Сега да поговорим за курвата Белослава, певицата, питайте кой каквото му душа иска". Повод за вербалната му агресия стана осветляването на разгулното парти в дома на Малък Тошко по повод 43-ия му рожден ден.

Както само „Всеки ден" разкри, на тридневния запой Весел, който е един от най-близките авери на Тодор Славков, е използвал по предназначение и пред публика знойна проститутка, която му извъртяла свирка пред ошашавените гости на купона. За да увековечат мазалото, Весел и Малък Тошко дори се снимаха заедно. На скандалния фотос полубратът на Белослава смело е показал пишката си, докато внукът на Тодор Живков се залива в пиянски смях.

Приятел на Белослава напомни, че тя още един доведен брат - Красен, близнак на наркомана. Преди години той е работел като юрист в икономическото министерство по времето на Иван Костов и за разлика от щурия Весел, избягва да се замества в простотии.