Братът на поп звездата Белослава за пореден път влезе в психиатрия, за да лекува зависимостта си от хероин.

„Всеки ден" научи, че бохемът Весел Стоянов, който лъсна с порно подвизи на 43-ия рожден ден на Тодор Славков - Малък Тошко, от няколко дни е приет в Център за психично здраве София-област, разположен на бул. „Сливница" №309.

Проверката установи, че тук се приемат само пациенти с доказани зависимости към хероин. Сред критериите за включване с оздравителни програми на психодиспансера с приоритет са посочени пациенти, за които са на лице някои от следните медицински показания: бременност, заразяване с вируса на СПИН, заболяване от хепатит В и/или С.

От компанията на Малък Тошко пък твърдят, че братът на Белослава наистина е имал тежки нарко проблеми, но напоследък уж се бил изчистил.

В своя фейсбук профил Весел Стоянов весело е споделил, че „офисът" му се мести на бул. „Сливница" №309. „Утре (четвъртък, 19 юни, б.ред.) има свиждане от 13 до 15 часа за по заетите може и по късно иначе от 4 на там всеки ден цигари сокове банани и кекс или козунак за бедните може и без нищо аз ще ги черпя заповядайте благодаря ви добри хора" („правописът" е запазен в оригиналния „Весел стайл").



За по-неуките си приятели братът, който ненавижда Белослава, е уточнил, че новият му адрес е „всъщност психодиспансера сливница 309 само ми елате пък да видим:)". Около 1 часа след полунощ в четвъртък Весел е драснал и последния си пост: „край на връзката до компа минавам в нелегалност отново!".

Разглезеният софиянец Весел Стоянов всъщност е природен брат на Белослава от първия брак на баща им Борислав Стоянов - Доктора. 43-годишният психически лабилен авер на Малък Тошко не крие, че мрази известната си сестра. Последната му вербална атака към Белослава стана малко след оргията около ЧРД-то на Тодор Славков.

На разгулното парти Весел все активно участие със свирка на живо, извъртяна му от специално наета проститутка. Компанията дори си спретна супер скандална снимка. На фотоса се вижда как Весел, с доволна усмивка и без капка срам, си развява пишката, а на метър от него е ухиленият Тодор Славков.



След публикацията Стоянов нажежи страстите във фейсбук с поста: „Сега да поговорим за курвата Белослава, певицата, питайте кой каквото му душа иска". Певицата с кадифен глас има още един доведен брат - Красен, близнак на Весел. Той е работел като юрист в Министерството на икономиката по времето на Иван Костов.