Джино не е тираджия, а се изявява като шефче зад океана.

Това обяви официално неговият брат – Боби, с желание да защити мургавия съквартирант, когото разкостиха от спекулации. Джино притежавал транспортна фирма и това била причината да му излезе прозвището „тираджия”.

Всъщност, големите камиони карал не той, а негови наемници. Така с годините Джино успял да изгради свой бизнес, който да поддържа стандарта на живот, с който парадира. Боби е категоричен, че единствено къртовският труд е причината за успеха, макар и неясен, на бившето гадже на Джена.



Истинското име на Джино е Георги Георгиев Ташев. Прякорът му е останал спомен от бившата му съпруга, която е била италианка. Тя и семейството й видели голям зор да налучкат произношението на българското Жоро и за да си улеснят живота, го „кръстили” Джино, пише „Галерия”, цитира hotarena.net.

Боби е категоричен, че брат му никога не е криел истинското си „заглавие”. Продуцентите го накарали да се представи в шоуто като Джино Бианканала. Това фамилно име също се набива на очи. Не просто е по-екзотично от звучното Ташев, а може би говори и че е бил мъж под чехъл, който още милее по фамилията на бившата си съпруга.



Известният с това, че е бил голямата любов на Джена, Георги оставя в тайна дори и за най-близките си причините си за влизането в Къщата. „Не търси слава, защото живее в България. Трябва да питате него защо е приел да влезе, но мотивите му със сигурност не са негативни”, коментира братът на Джино.

Ако претендира да е толкова богат, дали се е поблазнил от хонорара? Или е искал да влезе в устите на всички? Това успя, благодарение на помощта на продуцентите на ВИП брадър, разбира се.



Джино се срещна очи в очи с Богданов, който спрегнаха за тръпка на Джена. „Връзката му с Джена беше доста дълга и тази спекулация го изкара извън комфорт, което е нормално. Всеки мъж, който е имал сериозни намерение към една жена, бил се почувствал така”, защитава го Боби.

Братът на брадъра разкрива, че основната причина за разлъката между певицата и „шефа на тираджии” е разстоянието и явно нежеланието на никой от двамата да загърби кариерата си в името на любовта. Така, след многобройни компромиси, се стигнало до взаимно решение за раздяла.

Сега нещата са се уталожили, а след излизането на Богданов единственото нещо, което може да изкара извън нерви Джино в Къщата е… Луна. Или поне така смята брат му.