Като в същински латиносериал се лъкатуши връзката между брата на Ник Картър от „Бекстрийт бойс“ – Аарън и приятелката му Мелани Мартин, която е с български корени. Певецът е зарязал бременната си приятелка само две седмици след като двамата съобщиха, че ще стават родители, съобщава „Дейли Мейл“. Двамата вече са изтрили и общите си снимки в социалните мрежи, пише в днешния си брой "Телеграф".

Няколко седмици преди раздялата нашата сексбомба бе задържана и прекара два дни в ареста в Лос Анджелис, след като посегна на възлюбения си. „Нашата връзка е дефиниция на лудостта. Дали съм разстроен? Разбира се. Дали се чувствам предаден и използван? Разбира се. Чувствам се сякаш съм живял с някого, който не ме гледа в очите“, признава пред изданието 32-годишният Картър. Той допълва, че 28-годишната българка не спазвала обещанията си, вършела неща зад гърба му и не можела да комуникира с него. Твърди, че връзката им е била грешка. Въпреки това Картър обяснява, че ще бъде страхотен баща. Възнамерява обаче да изтрие името на Мелани, което си татуира върху дясното око в началото на годината, когато се гаджосаха. Тогава той заряза жена си и новороденото си бебе заради българската силиконка.

В момента певецът си има ново гадже – рускиня на име Виктория Алексеева. Двамата вече не крият любовните си взаимоотношения и си качват снимки в социалните мрежи. Говори се, че Картър и новата му вече живеят заедно, а това провокира Мелани Мартин да си публикува сърцераздирателни статуси – „Обичах те толкова много, че дори кога ме нарани, се опитах да те разбера. Господ знае, че опитах и продължавам да опитвам“.