„С ръка на лице“ е първият сингъл на братя Добреви с по-твърдо, хип-хоп звучене. 

„С ръка на лице“ е новият проект на братята Пламен и Иво, който е представен в ефир и в официалните канали на Вирджиния Рекърдс в YouTube днес.

„Ще изненадаме феновете си с по-твърдо, хип-хоп звучене. Автор на бийта, по който ние двамата изградихме музиката, e руският музикален продуцент Diamond Style, a аранжиментът е дело на Pavell. Вдъхновението ни за този проект идва от Русия. Тенденцията известни личности да се снимат и да танцуват „с ръка на лице“ е много актуална там, вече се разпространява и в Америка, но в Европа е слабо позната. Това движение е част от модерната хип-хоп култура, подобно на популярния „даб“, който е любим на младите хора по цял свят. Искаме да пренесем движението „с ръка на лице“ в България и да „заразим“ с него феновете на тази музика“, коментират Пламен и Иво.

Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Шопов, с когото Пламен и Иво и продуцентите им си партнират за първи път.

„Работихме по идеите за клипа заедно с Ники и екипа на Вирджиния Рекърдс. Избрахме за декор склада за строителни материали на GS Строймаркет заради необичайната среда. Развълнувани сме, защото резултатът надхвърли очакванията ни! Нямаме търпение да получим обратна връзка от феновете и да видим повече хора, които танцуват „с ръка на лице“, допълват изпълнителите.

Двамата, заедно с DARA, Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Християна Лоизу и Невена Пейкова, ще видят първите реакции на публиката още тази неделя /03.12/ от 17:00 ч. в Mall of Sofia (площадка IMAX) по време на обща фен-среща за представянето на „БГ Хитове до скъсване, Vol. 3“ – новата компилация, включваща техни хитови парчета като „Не ти мисля зло“ и „Няма да си тръгнеш с друг“.