Бразилки засипват с обяснения в любов във Фейсбук актьора Ивайло Захариев, защото са полудели по екранния му образ Марто от „Под прикритие“, научи Агенция „Монитор“.

Те признават, че много го харесват и искат да го видят отблизо.

По чара на Ивайло, който се радва на щастливо семейство, си падат и чехкини. Една от тях му пише, че гледала сериала по полска телевизия.

„Трябва да призная, че играете удивително и цялата поредица е голяма работа! Аз съм Ви голяма фенка и мисля, че сте един прекрасен актьор. Ще се радвам да Ви видя и в други филми. Имам и молба – ако може да ми пратите снимка с автограф“, пише напористата чехкиня. Сред феновете на Захариев са и германци и македонци, които го хвалят за играта и го наричат „най-добрия актьор“ в Европа.

Иво обаче не дава ухо на подобни флиртове, защото е напълно отдаден на жена си Миряна, от която има двама синове – Филип и Дамян. На премиерата на първи епизод от последния сезон на сагата в НДК двамата не се отделиха един от друг. Нисим Хейзън, президент на New films Internationa - компанията, която се занимава с дистрибуцията на лентата, оповести пред гостите, че само 16 държави делят „Под прикритие“ от рекорд в „Гинес“ - за най-продаван БГ сериал в света: 184 територии до момента. След края на прожекцията той се заговори с Ивайло, чийто герой падна застрелян в първите секунди на епизода. Хейзън му каза, че латиноамериканците наистина са луднали по него и че такъв тип актьор като него се харесва на техния пазар.

Дали героят му наистина умира, ще се разбере на финала на поредицата и най-вероятно сценаристите ще си играят до последно с нервите на зрителите.

В зала 1 на НДК, да се видят отблизо с авторите на кримката, дойдоха Татяна Дончева, певицата Кристина Димитрова, Иван Ласкин и две от лицата на Нова тв - Миролюба Бенатова и Галя Щърбева.

Захари Бахаров, бетонирал статуса си на всенароден любимец като Иво Андонов, беше с половинката си Диди Алексиева и след края на серията се качи на сцената да покани екипа. Димитър Митовски се провикна: “От вас зависи дали ще има 6-и сезон!“ И покани всички на афтърпарти в „Планет“. Някои от първите коментари на зрителите обаче бяха, че екипът е прекалил с продуктовото позициониране на топли напитки и ядки.