"Спирам с бебетата! С приятеля ми си говорихме, че и двамата имаме деца и няма смисъл да правим повече."Това заяви фолкпевицата Емануела, която е горда майка на двама синове.

През последните дни в публичното пространство упорито циркулира слухът, че изпълнителката е бременна и е в очакване на третото си отроче. Към информацията са добавени и снимки, на които се вижда, че коремчето на фолкпевицата е издадено напред и това дава повод за интерпретации. "България Днес" научи, че Емануела нито е качила килограми, нито е бременна. Лошо направени снимки, и то под определен ъгъл, се превръщат в тема за дъвчене от страна на фенове и недоброжелатели.

Последните седмици са един от най-неподходящите периоди за забременяване на фолкпевицата, тъй като тя е под постоянен стрес. Причината е, че води тежка съдебна битка за връщането на детето си, което временно е дадено за отглеждане при баща си Димитър Динев. Изпълнителката е възмутена, че синът й Мити попада в грижите на непознати жени и това силно я вбесява.

"Вярвам, че съдът ще постъпи правилно - мястото на едно дете е при неговата майка. И не приемам мотивите, че защото работя, и не мога да го гледам. Работя, за да имам пари, с които да го отглеждам и нищо да не му липсва", споделя Емануела, добавяйки, че напоследък е под много сериозен стрес и се притеснява за изхода от ситуацията.

Фолкпевицата има 19-годишен син Христо, който миналата година празнува абитуриентски бал и в момента се трудни над висшето си образование. Малкият син Димитър е на 4 годинки и именно за него е тежката битка. Неведнъж Емануела е казвала, че иска да държи децата си далеч от публичния живот, за да дава повод на зложелателите, а и самите те бъдат сериозни и неразглезени мъже. Въпреки че има много участия, тя е непрестанно до децата си и им помага в образованието.