Най-прямата сексоложка у нас Наталия Кобилкина и съпругът й Такис Дретакис направиха спирка в Мюнхен за да покажат на тамошните хитруши какво е любовна синергия.

Младоженците описват явлението като силно взаимодействие между партньори, което може да ги издигне както в личен, така и в професионален план. Сред любимите примери на д-р Ко са Дейвид и Виктория Бекъм и Клеопатра и Юлий Цезар.

За включилите се те предлагат бонус курс – дресура на хитруши. Това е най-новият поведенчески модел, който Наталия предлага на дамите, след като ги образова като жени-богини и показа изкуството да бъдеш гейша. Пред българска публика семинарът им ще дебютира в началото на август, а днес гуруто на креватните отношения и гръцкият бизнесмен стегнаха куфарите за Монако. Сватбеното пътешествие в аванс е само бонус, тъй като пътуванията са с учебна цел.

Такис придружава половинката си на всяка нейна бизнес среща с цел да знае как да прецени човека отсреща и да усъвършенства уменията си на психолог. Именно професионалните ангажименти на новоизлюпилото се семейство не им позволиха да заминат на меден месец веднага след като си казаха заветното „да“. Въпреки това влюбените ще си подарят кратко пътешествие до Монте Карло, където ще посетят приятели на Наталия.

През септември пък ще отпразнуват официално венчавката си с екскурзия до САЩ. Те ще гостуват на роднини на Такис в Ню Йорк, а след това ще обикалят с кола Лос Анджелис, като планират да видят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.

Междувременно фотография от разходката им в Мюнхен разбуни духовете, че сексоложката може да е бременна. Веднага след като се врече във вярност през май, 34-годишната чаровница призна, че вече работи активно за наследник. Родителите на Дретакис се надяват младото семейство да се сдобие в скоро време със син, като свекървата дори давала секссъвети на Кобилкина на маса. „Когато дойде, ще се радваме много. Работим по въпроса за бебе и всичко е Божа работа, но Такис иска поне две деца”, сподели неотдавна психоложката.