Бившата старлетка на „Дисни“ Майли Сайръс се възмути от предположенията на част от феновете й, че е в очакване на първото си дете. Изпълнителката на We Can't Strop се разходи до олтара с Лиам Хемсуърт на 23 декември, оттогава датират и слуховете, че семейството съвсем скоро ще се увеличи с още един член, пише Монитор.

Ограбиха Майли Сайръс

"Не съм в очакване на дете, но е отлично да чуя, че всички са „толкова щастливи за нас“. И ние сме щастливи за себе си. Вълнуваме се за тази нова глава от живота ни... Сега може ли всички да ме оставят на мира и да си гледат яйцето“, написа Сайръс в социалните мрежи, позовавайки се и на снимката на яйце, което преди дни детронира Кайли Дженър по брой харесвания в Инстаграм.

Майли: Моят дом вече го няма!

Припомняме, че младоженците си казаха заветното „да“ на тайна церемония, но техен гост постави светлините на прожектора към събитието, като публикува снимки в социалните мрежи. Тържеството се проведе в дома на младоженците в град Франклин в щата Тенеси. Певицата и звездата от „Игрите на глада“ се разходиха до олтара шест години след обявяването на годежа си.