Парис Хилтън има какво да каже относно слуховете за първата ѝ бременност. Богатата наследничка, която в началото на годината обяви, че е започнала процедури по инвитро, иска да обясни каква ѝ е сегашната ситуация. Преди няколко дни в интернет се появиха твърдения, че Хилтън и годеникът ѝ Картър Рум очакват първото си дете, като дори бяха цитирани източници, които споделят, че двамата са много щастливи от новината. Въпреки че е свикнала да бъде обект на слухове и рядко им отговаря, този път Парис реши да вземе страна.

На 27 юли се излъчи поредният епизод от подкаста ѝ This is Paris, в който тя категорично отрича, че е бременна. „Тази сутрин се събудих и бях получила 3000 съобщения. Всичките ми 5 телефона бяха залети с поздравления за бременността ми. Благодарих им“, започна обяснението Парис. Тя продължи шегата, като заяви, че е казала на приятелите си, че е бременна с тризнаци.


По-късно наследничката заяви съвсем сериозно, че не е бременна, поне не засега. „Ще изчакам до след сватбата. В момента си правя роклята. Искам да се уверя, че ще ми стои добре и е стегната на всички места. Сега съм се фокусирала върху церемонията“, каза Хилтън. Тя заяви, че няма представа откъде е тръгнал слухът, като се пошегува, че носенето на повдигащи сутиени може да е била причината.

„Хората винаги си измислят неща, свикнала съм, тъй като съм дълго време в тази индустрия“, откровена е Парис и допълни, че няма търпение да има деца, но това няма да се случи в следващата една година. Когато му дойде времето звездата призна, че иска да има момиченце, което да кръсти Лондон. Ако пък бебето е момче, засега Хилтън няма готово име, пише Tialoto.bg.

Накрая на 10-минутния си подкаст звездата заяви, че ѝ е писнало от всички слухове. След това тя анализира снимки на нея и Картър, които също може да са били причина за фалшивата бременност. „Може би хората са си мислели, че гърдите са ми по-големи заради бебе, но всъщност се дължат на повдигащи сутиени. Роклята ми също е доста свободна, но не знам. Хората просто обичат да си измислят“.

Въпреки че Парис не е бременна в момента, тя заяви, че феновете ѝ ще бъдат първите, които ще научат, ако това се случи. През януари звездата разкри, че се подлага на инвитро процедури с надеждата да стане майка.