Бременна ли е звездата на чалгата Преслава?

Този въпрос все по-усилено си задават феновете й в последните дни. Самата тя мълчи по въпроса. Повод за спекулациите по темата станаха широките дрехи, с които певицата започна да ходи по свои участия.

Преси излезе да пее на сцената в нощно заведение с нетипична чалга визия - огромна и дълга блуза, прикриваща корема и ханша й. Всичко това не остана незабелязано и от верните й почитатели.

"Когато застане в профил, се забелязва издуто коремче. Дали не е бременна?", коментираха разпалено феновете.

До преди месец изобщо не можеше и да се говори за излишни килограми по тялото на Преслава, която е маниачка на тема отслабване. Тя се бе стопила до фаза, граничеща с анорексия, и затова и изпъкналото коремче сега буди сериозни подозрения. Изпълнителката започва да се връща към старите си закръглени форми.

Още в началото на кариерата си добричлийката впечатли със сериозното си тегло, но постепенно влезе във форма. Още на концерта по случай 15-ия рожден ден на телевизия "Планета" Преслава се появи с видимо наедрелите крака и качени килограми. Тогава съмненията бяха, че е започнала да си хапва повече и е спряла с жестоките диети. Дали обаче окръглянето не се дължи именно на сензационна бременност? Официално се води, че Преслава си няма сериозно гадже в момента.

Откакто се раздели с Бирмата, покрай нея се въртяха разни мачовци бизнесмени, но аферите им бяха съвсем краткотрайни. Не само че не спират, а дори се засилват подозренията, че тя има тайна връзка с другата голяма звезда на "Пайнер" Фики Стораро. Младокът, на който беше лепнат прякорът Издислав, не се отделя от 11 години по-голямата си кака.

Самият той призна в интервю пред "България Днес", че е срещнал любовта си, но категорично отказва да издаде името й. Знае се само, че тя също е известна публична личност. Преди време Фики топлеше леглото на друга своя колежка - Жулиета от Белослав. Той дори я уреди да започне работа в „Пайнер“ с псевдонима Джулия. Отношенията им обаче се разсъхнаха и къдрокосата брюнетка така и не може да пробие.

Не така стоят нещата при Издислав, който доби нечувана популярност покрай новото си парче, в което пее на английски, но с ориенталски извивки на гласа. Именно по време на представянето на новия му албум Преслава се държа като най-близкия до Фики човек. Тя седна на маса с баща му Тони Стораро, което показа категорично, че отношенията им са повече от чисто колегиални. Наша проверка установи, че от известно време насам Фики също не изпуска участията на Преслава по дискотеките, което е доста подозрително. След изпълненията й на сцената двамата се усамотяват по ВИП сепаретата.

Фики и Преслава трябваше да се разделят по студентските празници, тъй като тогава се заработват най-големите хонорари след тези по Нова година. Навръх 8 декември наедрялата изпълнителка пя в новооткрит клуб в Банско за кеф на академичните среди, а тази вечер ще гостува в Ловеч. Стораро-младши пък използва студентския празник, за да гостува в „Шоуто на Слави“, а веднага след това вилня в дискотеката на собствената си фирма в столицата.