Въпреки че вече преминава във втората половина от бременността си, Диляна Попова явно няма намерение да се храни като за двама и стриктно следи какво и по колко консумира.

Папараците на "Поверително от N.L." засякоха хубавицата докато избираше обяда си в столично заведение за бързо хранене. Макар че е в деликатно положение, Диляна още е много взискателна към фигурата си, с която, в крайна сметка, изкарва средствата си за преживяване, пише news7.bg.

В продължение на 15-20 минути моделката оглеждаше критично асортимента на топлата витрина и щателно разпитваше продавачката за всички видове ястия. Накрая бременната красавица се спря на скромна порция основно, лишавайки се от първо и десерт. Диляна обаче се зареди с дозата необходими витамини, поръчвайки си прясно изцеден сок от портокал.



Същата вечер моделката се появи на изискано светско събитие без компанията на любимия си и татко на бебето й Асен Блатечки. Типично като за всяка бременна жена, шумотевицата и стоенето на крак не се отразиха добре на хубавицата, която побърза да си тръгне първа от партито.

Широката рокля, с която Диляна беше опитала да скрие коремчето си, не успя да изпълни предназначението си и заоблените й форми ясно се очертаваха под иначе свободната материя.

Докато моделката се забавляваше с дружките си, Асен Блатечки беше решил да влезе в ролята на баща. Папараците го засякоха на шопинг с дъщеря му Катерина.

По всичко личеше, че момиченцето е щастливо в компанията на татко си, когото обожава. Катето прегърна искрено и чисто по детски родителя си, но след секунди помръкна без конкретна причинa.

Тя дори започна нервно да подмята калъфа на мобилния си телефон, което отчитаме, че се дължи на специфичната й пубертетска възраст, а не на отношението на татко Асен към нея.