Фолк певицата Емануела, която е бременна в петия месец, не спира да работи и постоянно има участия по заведения из цялата страна, пише "България Днес".

Изкусителната брюнетка е решила да не се разделя с почитателите си и да продължава да пее, докато физическото й състояние й го позволява.

Емануела може да бъде видяна няколко пъти седмично на участия в най-популярните фолк заведения в България, където продължава да прави купон за меломаните.

"Емануела е в процес на записи на нови проекти, които феновете ще чуят скоро на живо. Тя не смята да слиза от сцената, докато не дойде специалния момент", обявиха нейните продуценти и потвърдиха, че изпълнителката няма с лека ръка да загърби музикалната си кариера.

Певицата изглежда отлично, въпреки че е бременна.

"Доста време ми отне да прикрия факта, че чакам дете, но се радвам, че го направих. Вече съм преживявала негативното влияние на публичните лъжи върху личния ми живот и не искам отново да повтарям тази грешка", заяви наскоро Емануела и призна, че не иска да говори повече по темата, защото ненавижда хорската злоба.



По време на участията си фолк певицата се опитва да прикрие наедрялото си коремче с широки рокли, но пък други тоалети ясно очертават формите й и подсказват за наближаващото радостно събитие. В много фотосекции на дискотеките пък изпълнителката може да бъде видяна на снимки само до кръста, като наедрялото й коремче е избегнато от фотографа.

Фенове коментираха, че Емануела изглежда отлично и бременността не оказва особено влияние на килограмите й. Не липсват, разбира се, и критици, които твърдят, че краката й са напълнели.

Полът на бебето й все още не е известен, но Емануела на няколко пъти е признавала, че иска да има момиченце. Фолк певицата вече има едно дете - Христо, който е в тийнейджърска възраст. С неговия баща почти стигат до брак, но той я зарязва сама пред олтара и избягва от сватбената церемония.

За баща на второто дете на Емануела се спряга първородният син на бизнесмена Динко Динев - Димитър. Той е част от семейния бизнес, а любовта му с певицата пламнала още преди няколко месеца. Двамата упорито криеха отношенията си, въпреки че на моменти тайната им се пропукваше и се появяваха информации за тях.



Появиха се слухове, че Димитър иска да спре Емануела от нощните й участия, но в действителност той проявявал разбиране към професионалните ангажименти на половинката си и не искал да я ограничава. Певицата пък винаги се е славила като човек, който обича да си изкарва сам парите, и не е разчитала на благосъстоянието на хората около себе си. Стигна се дотам, че тя дори издържаше бившия си съпруг Никола, тъй като изкарваше повече пари от него.

*Димитър и Емануела