Никакви закани и забрани не могат да възпрат певицата Емилия, узна HotArena.

Бременната в петия месец изпълнителка вилня в претъпкана чалготека до ранните зори въпреки категоричната заповед на Коко Динев да не рискува здравето на бъдещото им дете. По всичко личи, че вироглавата певица няма намерение да послуша съвета на съпруга си и обикаля родните клубове с огромен корем и без грам задръжки.



На едно от последните си участия в столичен клуб блондинката взриви публиката и показа завидни танцувални умения въпреки закръглената си фигура. Фотоси от въпросната вечер показват Емилия превъзбудена и в перфектно състояние на духа. Фолкаджийката без притеснение изкара до сутринта в препълнената и задимена чалготека. Певицата се бе опитала да прикрие корема си с широк сценичен тоалет, но качените през последните месеци кила си личаха отдалеч, пише hotarena.net.



Второто дете на Емилия и Коко Динев е планирано от двойката още миналата година. Двамата има син Иван, а този път не искат да знаят пола на детето, но се надяват да е женско. Бебето е заченато на Бахамите, където Емилия и Коко прекараха няколко седмици, за да скрепят брака си, пише „България Днес“.

Снимки: Фейсбук