Екранната половинка на Георги Любенов Ева Кикерезова очаква третото си дете. Тя поддържа перфектна форма, за да може да съчетава професията си и изявата на модния подиум. Въпреки че до броени дни, Кикерезова ще влезе в осмия месец на бременността си, красавицата продължава с лекота да се превъплъщава в ролята на модел. Освен в рубриката си в Денят започва с Георги Любенов, по БНТ, ще я видим на есенното ревю с облекла за бременни.

След като наскоро представи дебютната си колекция „Creation”, родния бранд Instinct, ще покаже есенно-зимната линия „Velvet collection” на 17-и септември, от 19.00 часа, в първата вечер на SFW, в зала EFE, на столичния хотел Маринела.
Дни преди да се качи на подиума, този път като дизайнер, моделът Руслана Канева споделя: „През 2008г. се докоснах до модния свят след като бях поканена за модел в голяма модна агенция. Последваха ревюта, фотосесии, запознанства с дизайнери и много ангажименти на модния подиум.Така започнах да се явявам и по конкурси за красота, както в България, така и в чужбина. От всички спечелени титли, най-скъпа ми е мечтаната титла Мис България Бюти през 2009г.

Сбъдвайки тази своя мечта, осъзнах че ще изпитвам много по-голямо удоволствие да творя облекла вместо да ги представям.Именно тогава в главата ми започна да зрее идеята за мой бранд и мои дизайнерски решения. Непрекъснато измислях модели и сценарий за ревюта в главата си, заменях ги с нови и така до безкрай.” Срещата с бременната й приятелка от детството я вдъхновява да се захване с реализацията на мечтата си. Необходимостта от удобни, елегантни и модерни дрехи за бременни жени я провокира да започне да проектира своите модели. Така се ражда www.instinct.store.

В ревюто ще видим феерия от елегантни облекла, които създават на бременните жени усещане за стил, практичност и изисканост. Ежедневни модели се редуват с официални рокли, а изборът на материи е съобразен с чувствителната кожа на бременните жени в най-щастливия период от живота им. В предстоящото ревю Instinct си партнира с актуалната марка Sevy By Sevdalina. Ръчно изработените от дизайнерката тюрбани за коса са чудесно допълнение към цялостната модерна визия на съвременната жена.

„Instinct е за тези, които не обичат ограниченията. За жените, които знаят какво искат и обичат да изглеждат безупречно. За жените, които работят всеки ден и за тези, които не спират да работят по себе си, а тяхната визия е визитната им картичка. За жените, чиято слабост е модата. За жените, които влизайки в стаята огряват пространството, защото те са създателки. Създателки на вдъхновение, на закрила, на мечти и на животи. Instinct e за бременни! Защото първото, който подсказва на една майка какво трябва и какво не, е нейния инстинкт” – казва в заключение младия дизайнер Руслана Канева