Вярна на стила си да събира много хора, Наталия Кобилкина не му изневери дори на личен празник като рождения й ден и бременна в края на шестия месец. Тя организира парти в Planet Club, на което покани всички нейни приятели и клиенти. Близо 500 гости не само от цяла България, а и от различни точки на света дойдоха да я поздравят и да отправят благопожелания.
От скоро Наталия предлага нова форма на обучение, която тя сама е разработила – маратони по вайбър.

По този начин разстоянието не може да бъде пречка между нея и клиентите й. Голяма част от преминалите досега курса пропътуваха стотици киломентри, за да уважат партито и да споделят как комуникацията с Кобилкина е променила живота им. От Англия, Швейцария и Германия пък пристигнаха ученици на рожденичката, преминали успешно обучение в нейната Академия за треньори и практикуващи сега в своите държави.


Специално от Русия дойде една от най-добрите психотерапевтки от школата на Лариса Ренар – Анна Нуржан. Тя проведе семинар у нас през уикенда и беше определила датите за него така, че да може да присъства на рождения ден на своята приятелка и колежка. Кобилкина признава, че е успяла да забременее именно благодарение на помощта на Нуржан.
За своя празник рожденичката беше избрала дълга червена рокля, с която изглеждаше неотразимо. Присъствието на любимия й мъж Такис пък даваше онзи блясък на очите й, който притежава само влюбената и обичана жена. И макар най-щастливото събитие за двамата да наближава, терминът на Наталия е на 1 март, тя не смята да си дава почивка от работата. На 25 декември стартира маратонът й за любов, а на 1 януари – маратонът за пари.


„Аз съм твърде дейна натура и не мога да почивам. Чувствам се пълноценна, когато върша много неща едновременно. Пожелавам си да се справям така успешно и когато бебето се появи“ – сподели Кобилкина от сцената и не пропусна да даде няколко съвета и практики за щастие на своите гости, както и да изпрати всеки един от тях с подарък от Pulse Fitness и Goto.