Бременната в петия месец Лора Караджова продължава да си живее по старому.

Певицата, която винаги е била известна с бохемските си нрави, и сега, когато носи дете, продължава да обикаля нощните заведения и да става от масата чак рано сутринта, пише „Всеки ден".

Независимо от факта, че чака дете, Лора не може да се откаже от чашката. Само преди няколко вечери блондинката била забелязана от клиентите на известно заведение да надига без срам чаша с бяло вино, а след това и втора, и трета. След като забелязала укорителните погледи към себе си, Караджова се оправдала пред своите приятели, с които била в бара, с думите: „Че това не е алкохол! Дори лекарите препоръчват по една чашка на ден бяло или червено вино!"

Всеизвестен е фактът, че преди време щерката на Данчо Караджов прекаляваше и с опиатите. Злите езици и днес говорят, че Лора прави опити да излекува тази си зависимост напълно, за да не вреди на бебето.



„Много лоша постъпка на Лора Караджова! В един момент всички решиха, че щом ще става родител, най-накрая ще й дойде умът в главата и ще се откаже от предишния си начин на живот. Явно обаче не е така, защото Лора продължава да пие. Това е безумие и е чудно защо приятелят й Валентин не вземе мерки, за да предпази бебето си от лудата му майка", коментират присъстващи в заведението клиенти.

Това ще е първо дете за Лора. Тя имаше дългогодишна връзка с шоумена Део. Сега обаче Караджова ще дари с наследник новия си приятел Валентин. В момента, в който е била забелязана в нощния клуб, Лора Караджова е била в компанията на приятели, а таткото на бебето й отсъствал.

Според близки на младото семейство обаче и бащата на бъдещото отроче бил не по-малко развейпрах и обичал да се забавлява максимално. Затова и приятелите на Лора не очакват Валентин да й скръцне със зъби и да я накара да спре да пие. Това можел да направи единствено бащата на певицата Данчо Караджов.

*Валентин и Лора (снимка: Bulphoto)