ВНИМАНИЕ! Видеото и снимките не са препоръчителни за лица под 18 години.

Неофициалната лидерка на скандалната група „Пуси Райът" Надя Толоконникова се появи в порно клипче с друга авангардна протестна група в Русия - "Война".

През февруари 2008 г. Надя участва в демонстрация, наречена "Е** се за наследника Мечо!" срещу тогавашния кандидат-президент Дмитрий Медведев, пише liveleak.com, цитира 24chasa.bg.

Акцията е повече от шокираща - младежката група прави секс в Московския биологически музей. Фотосите от оргията вече бяха изтекли в нета, но сега в мрежата се появи и клип, който показва в пълни подробности сношенията на скандалните опозиционери.

Тогава Надя е бременна и според "Гардиан" голата активистка ражда само 4 дни след тогавашния протест.

Напомняме, че трите момичета от скандалната група бяха осъдени на две години в изправителна колония с общ режим заради хулиганска проява и подстрекаване към религиозна омраза след протестната си акция срещу Владимир Путин в московската църква "Христос Спасител" през февруари.

В знак на протест, почитателите на групата носеха емблематичните за "Пуси Райът" качулки. У нас маскирани осъмнаха Паметника на Съветската армия в София и Парк-паметника на българо-съветската дружба във Варна.