Поли Гергушева разголи бременното си коремче в профила си в Инстаграм, видя HotNews. Предпоследната водеща на предаването COOLt по bTV изненада последователите си с няколко кадри от плажа. Красавицата сподели любовни трепети около любимия й и очаквания им наследник, като се похвали, че бременността й преминава по мед и масло.

"Лятото почти приключи, но спомените от ветровитите дни на плажа в Шабла остават. Спомням си как преди малко повече от 3 години се влюбих в Борис, а той ме влюби в северното ни черноморие.... от тогава всичко е различно... А другото лято ще е още по-различно, защото там, на онзи плаж ще бъдем трима. Благодарна съм на късмета да имам прекрасна бременност и се наслаждавам на всеки момент точно както съм си го представяла!", пише Гергушева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polina Gergusheva (@poligergusheva) on

Тв водещата се сгоди за приятеля си Борис Мечкуев през февруари. Двамата планираха лятна сватба край морето в близките седмици, но сега са решили да отложат венчавката, докато не се роди наследника. За Поли това ще бъде първо дете, като към момента още крие пола му.