Когато Деми Мур позира гола и бременна в седмия месец за Vanity Fair през 1991 година, това взриви обществеността и провокира спорове дали е морално жена в нейното състояние да се показва на широката публика по този начин.

Американската актриса бе пионер в начинанието, а в днешно време всички - от Клаудия Шифър, през Кристина Агилера, Бритни Спиърс, Моника Белучи, Миранда Кер, та до Пенелопе Крус, използват наедрелите си кореми, за да попълнят с някой и друг милион банковите си сметки.

Затова няма да е изненада, ако слуховете, че и Виктория Бекъм ще се снима гола, се окажат истина.

*Деми Мур

*Клаудия Шифър

*Кристина Агилера

Според списание Star съпругата на бившия капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм, която очаква момиченце, води преговори с Ана Уинтър - главен редактор на американското издание на Vogue.

*Бритни Спиърс

*Моника Белучи

*Миранда Кер

Журналистката се опитва да убеди Пош Спайс да покаже коремчето си на корицата на следващия брой на модната библия.

"Ана гори от желания да направи фотосесията и екипът й е готов за предизвикателството. Виктория е безспорна модна икона. Въпреки че до момента няма подписано нищо официално, тя би искала да бъде сигурна, че ще е най-сексапилната бременна жена, появявала се някога на корицата на списание. А това ще даде огромен тласък на кариерата й от модна гледна точка", заяви анонимен източник пред "Мирър".

Вижте фотогалерия:

Виктория Бекъм за Marie Claire, ноември 2010

Виктория Бекъм за Vogue UK, февруари 2011

Виктория Бекъм през годините

Виктория Бекъм

Източник: