Българският фолклор за отношенията между снаха и свекърва важи с пълна сила и за Златка Димитрова и майката на възлюбения й приятел Миро.

Наскоро моделката гръмко оповести, че най-накрая е сбъднала мечтата на живота си - да носи бебе в утробата си, но очевидно щастието й не е пълно.

Рожбата, която расте в корема на Димитрова, не е желана от всички. Особено от бъдещата свекърва на Златка, която дори си позволила да я прокълне, пише „Всеки ден".

Черната Златка призна, че не си говори с майката на любимия си Мирослав. Не е тайна, че Димитрова заживя с приятеля си, макар той все още да не е изчистил сметките си с предишната си жена, с която са законни съпруг и съпруга. Уви, свекървата харесва бившата жена на Миро и не ще и да чуе за еротичната моделка.

„Направих всичко по силите си, за да се сдобря с жената на Мирослав. Десетки пъти й подавах ръка, исках да седнем на една маса и да си изясним отношенията. Тя обаче винаги е гледала на мен като „крадла на мъже" и „евтина жена" и никога не успяхме да си кажем нещата право в очите. От нейна страна срещнах само обиди", казва Златка.



Ругатните и клетвите по адрес на бременната Димитрова обаче дошли и от друга място - майката на Миро. Свекърва й била в комбина с първата си снаха и двете правили всичко възможно, за да вгорчат живота на популярната златотърсачка. Свекървата на няколко пъти кълняла и обиждала плеймейтката, а се стигнало дотам, че злословила по неин адрес и в интернет форуми.

„Разочарована съм много от майката на Миро, но съм сигурна, че поведението й е продиктувано от първата й снаха. В нейна чест исках дори да кръстя детето си на нея, но след тежките клетви, които отнесох, това няма как да се случи. Самата тя ми пожела никога да нямам деца. Не й отива на годините и на факта, че е майка и баба", огорчена е Димитрова.

След развоя на събитията сексапилната мома решила да кръсти очаквания си син на баща му - Миро. Детето ще се роди в средата на октомври.

През последните 2 години бургазлийката, прославила се с голите си фотосесии от мъжките списания, направи куп усилия, за да промени реномето си на лека жена и бръмчалка. Златка категорично заяви, че голотата остава в миналото й, тъй като вече е в доста по-зряла възраст и приоритетите й са съвсем други.

Най-голямата мечта на Димитрова - да бъде майка, бе използвана десетки пъти от медиите, за да се спекулира дали е бременна или е направила аборт. През последните месеци обаче слухът, че Златка очаква бебе, не спираше да броди из родния хайлайф и мълчанието на моделката породи куп съмнения, докато най-накрая тя щастливо потвърди радостното събитие.



Мълчанието на плеймейтката относно мълвата, че ще става майка, е свързано изцяло със суеверността й, признава самата тя. „Първите 3 месеца са рискови и никога нищо не се знае - дали бременността не е проблемна или фалшива, закрепен ли е добре плодът, изчаквах и резултатите от изследванията ми", споделя първичните си притеснения 28-годишната бургазлийка.

След като всичко минало наред обаче, красавицата решила да разгласи щастливото събитие. Тя вече знае и пола на бебето в корема й - момче. Едрогърдата хубавица имала предположения, че ще е мъжка майка, тъй като в началото на бременността си не спирала да яде месо. Народно поверие гласи, че ако бременна жена набляга на мръвките, рожбата й ще е мъжка.

Страхът от уроки обаче буквално е обсебил Златка. Тя не се разделя с червения конец от ръката си, а фобията, че има хора, които да я гледат с лоши очи, я е накарала да не посещава публични места, където има тълпи зяпачи.

Напук на проблемите с роднините от страна на Мирослав, риалити героинята от „Биг Брадър" вече се подготвя за големия момент в живота й, който ще бъде през октомври. Идните дни Златка ще се консултира с астролог коя дата е най-подходяща за раждането на сина й, тъй като то ще се пръкне на бял свят чрез секцио.

„Откриха ми порок на сърцето, заради който не мога да родя по естествен път. Претърпяла съм 6 операции в живота си - по здравословни причини, а и козметични, и смело мога да кажа, че не се притеснявам", отсича Димитрова.

Раждането на бъдещия й син ще бъде увековечено с камера, която самата тя ще държи по време на операцията.

„Не искам паравани и перденца пред мен, трябва да виждам всичко, което се случва. Нямам страх от кръв, Господ е с мен в такива моменти. Миро обаче ще ме чака навън. Мястото на мъжете е там. Не бих му позволила да ме гледа в такъв момент", разказва Златка.