Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт възобновиха връзката си. Двамата нито отричат, нито потвърждават слуховете. Но клюките говорят друго. В началото на ноември излезе информация, че двамата са се оженили в тесен семеен кръг.

И след това плъзна нов слух, че двойката очаква и наследник.

Поп сензацията и актьора имаха доста спънки във връзката си. Преди решителната крачка Майли Сайръс си закупи имение за шест милиона долара в Нешвил, САЩ. Звездата от хитовата поредица „Игри на глада” се нанесе в имението заедно с 24-годишната певица.

Чаровната блондинка и 27-годишният австралиец се сгодиха през 2012 година, но само няколко месеца по-късно тръгнаха в различни посоки. След това акторът се върна при екранната Хана Монтана и годежът им остана в сила.

Сега, след слуха за тайната венчавка дойде реч за бебе в семейството. В социалната мрежа певицата показа декорацията, която й направил нейния любим по повод рождения й ден. Но феновете й веднага забелязаха подутото й коремче на фотото.

И заявиха, че любимката им очаква бебе. Майли обаче побърза да отговори с нов статус. С него тя отрече вестта, че ще става майка.

„Благодаря на всички фенове за вниманието, което проявяват към мен. Но ще ги разочаровам, че не съм бременна”, написа лудетината на личната си страница в мрежата. Тя сподели още, че е преяла с пуйка на Деня на благодарността и затова изглежда като леко бременна.

Въпреки думите й, последователите не й вярват. Те са убедени, че младото семейство много скоро ще обяви радостната вест.