”Не поддържаме контакт с Ивелин Попов, в нормални отношения бяхме до скоро, но всеки е поел по своя път и не сме се чували. Сигурна съм, че се справя страхотно и е много щастлив от появата на първородния си наследник. Желая на младото семейство всичко най- хубаво и много успехи!”, казва Бриана по повод новината, че бившият й любим вече свива семейно гнездо с колежката й Елена Паришева.

Скандалната фолк дива също е сред героините на книгата „Лошите момичета на България”.

Оправдава ли присъствието си в четивото ексизгората на Попето и Мартин Стоев? И какво мисли за идеята на проекта, който цели да покаже истинското лице на известните и красиви българки?

“Радвам се и мисля, че „Лошите момичета на България” е нещо любопитно, с което българинът трябва да се запознае. Не мисля, че този проект е създаден, за да натоварва някого с нещо, напротив. Със сигурност сред хората има някакво мнение, че, за да си хубава, успяла и известна, най-вероятно не е в резултат на много усилия и труд. Според някои, всяко известно младо момиче е пробило по съмнителен начин, но други, които са се поинтересували повече и следят с интерес развитието й, знаят истината. Всеки сам си преценява как да погледне на нещата”,отбелязва Бриана.