Този уикенд една от най-добрите диско-хаус формации Crazy P ще изнесат два концерта по родното Черноморие.

В саундсистем формат едната половинка от Crazy P Hot Toddy и вокалистката на бандата Danielle Moorе ще покажат отново страхотното си лайв шоу.

Първата изява на Crazy P ще е на 19 юли във Варна в бар Кубо (срещу вход от 5 лв.), а на следващата вечер всеки ще може да се забавлява с тях безплатно в Баш Бар на къмпинг Градина.

Впечатлени от разказите за красотата на България, след концертите си Crazy P ще останат няколко дни, за да разгледат българското Черноморие. Типично за непредсказуемия им купонджийски дух, все още не са избрали къде ще отседнат, но със сигурност ще е място с много забавления.

Преди почивката обаче те обещават две щури диско-фънк партита, примесени задължително с модерното звученето на хаус музиката. Живите им изпълнения са винаги много динамични и танцувални, като за това основна роля има невероятният талант на вокалистката Danielle Moore. Не случайно имат номинация от DJ Magazine за най-добро live шоу.

Друга отличителна черта на Crazy P са екстравагантните им тоалети и прически и ако някой мисли, че не може да бъде изненадан, нека само посети техен концерт.