Бритни Спиърс иска Натали Портман да се превъплъти в нейния образ на големия екран.

При представянето на новия си албум Britney Jean в Туитър Бритни била запитана: "Ако можехте да изберете някой, който да ви изиграе като героиня във филм, кого бихте избрала?".

31-годишната певица спряла избора си на чернокосата красавица, която започна актьорската си кариера преди повече от 20 години и също като Бритни е израснала в светлините на прожекторите.

По-нататък в разговора певицата разкри манията си към продуктите за поддържане на кожата и сподели за какво клюкарства с приятелките си. Запитана какво обсъжда с приятелка на чаша кафе, Спиърс отговори: "Продукти за кожата, родителството..., обувки, упражнения, йога".

Бритни сподели още, че е развълнувана заради предстоящия си двегодишен ангажимент с Планет Холивуд в Лас Вегас, който започва през декември. Певицата вероятно ще изпълни някои от най-големите си хитове, включително Baby One More Time и Oops I Did It Again, но не очаквайте да надене някои от старите си костюми, превърнали се в символ на песните й. "Ще видите свеж поглед към всичко", разкри тя, пише БГНЕС.