„Опитвам се да си отделя време за себе си, но всичко, което се случва доста ме натоварва. Не вярвайте на всичко, което сте чули или прочели за мен. Разпространяват се фалшиви новини за мен от години“. Това заяви Бритни Спиърс малко след излизането си от психиатричната клиника. Певицата публикува своята емоционална изповед в Instagram, за да разясни на феновете си какво се случва с нея. Изпълнителката качи видео, в което разказва за проблемите и начина, по който се чувства завръщайки се у дома. В него тя изглежда изморена, недоспала, а гримът ѝ е размазан, пише tialoto.bg.

„Исках просто да ви кажа здрасти, защото нещата, които се съобщават за мен излязоха извън контрол“, пише Спиърс и уточнява, че дори имало слух, че са отправяни смъртни заплахи към семейството и екипа ѝ. Бритни увери, че дори и видът ѝ да не е перфектен, тя е достатъчно силна, за да се справи с поредното предизвикателство в живота ѝ. „Вашата любов и всеотдайност са невероятни, но това, от което се нуждая сега, е малко лично пространство...“, написа още певицата и помоли за малко спокойствие. Тя напомни, че обича феновете си и им благодари за оказаната подкрепа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

„Грижи се за себе си“, написа последовател на Бритни под клипа ѝ. „Никой не бива да се тревожи. Тя се справя страхотно и скоро ще се завърне“, обяви по-рано пред TMZ гаджето на Спиърс – Сам Асгари. 37-годишната изпълнителка излезе преди ден от клиниката, в която постъпи, за да лекува психичните си проблеми. Според източник, близък до семейството ѝ, тя не желаела да си пие хапчетата и се наложило да постъпи не по собствена воля.

По-рано Бритни Спиърс анулира своите представления в Лас Вегас. Поп идолът изтъкна, че след 20-годишна кариера смята да се оттегли от сцената.