Американската певица Бритни Спиърс, която често оглавява всевъзможни музикални класации, застана начело на още една - тази на звездите сексманиаци.

Всъщност сексът е сред най-честите зависимости, които се срещат сред звездите, освен алкохола и наркотиците. Сексуалната пристрастеност засяга 6% от световното население.

Бритни, която преди време се прочу със страстната си целувка с Мадона на сцената, застана начело на класацията на звездите, зависими от удоволствието от секса заради това, че получава пристъпи на еуфория, които увеличават сексуалното желание

Неустоимо желание да прави секс има и Лейди Гага, въпреки че наскоро ексцентричната звезда разкри, че не прави секс с гаджето си и винаги резервира отделна стая за него.

Друг сексманиак е Пъф Деди, който сподели на света голямата си тайна - 28 часа секс.

Истина или не, това е информацията, която рапърът разкри пред обществеността, посочва БГНЕС.

Ейми Уайнхаус не остава по-назад в списъка, след като нейни бивши се "оплакват" колко страстна е певицата в леглото. Кой би предположил, че бившата принцеса на Дисни Линдзи Лоън и идол на хиляди деца ще свърши с толкова много зависимости.

Освен проблемите с алкохола и наркотиците, тя е пристрастена и към креватните забавления пишат от Blife.

Актьорът Хю Грант пък се прочу със срещите си с елитна проститутка, което се оказа причина за разпада на връзката му.

В дългата класацията присъстват още Уитни Хюстън, Пеле, Стинг, Том Ханкс, Хю Джакман, Бил Клинтън, Чарли Шийн, Майкъл Дъглас и накрая, но не на последно място Силвио Берлускони.