Бритни Спиърс иска трайно присъствие на телевизионния екран.

31-годишната певица, чийто договор като съдия в шоуто "X Factor" в САЩ вероятно няма да бъде подновен, инструктирала мениджърите си да й намерят роля в ситком, която да не е епизодична.

"Мениджърът на Бритни Лари Рудолф чете сценарии за телевизионни сериали, които певицата би могла да одобри. Бащата на Бритни Джейми смята, че участието на дъщеря му в ситком би било добро изживяване за нея. Бритни трябва да бъде заета с нещо и структурирана среда като телевизионен ситком би била естествена за нея", разкри близък до певицата източник пред сайта RadarOnline.com.

"Възможно е също така Бритни да направи собствен телевизионен ситком, но това изглежда по-дългосрочна перспектива. Тя притежава много естествен комедиен талант и е много забавна във вятърничавия смисъл на думата", допълни източникът.

Преди време запознати източници разкриха, че русата красавица няма да се върне в шоуто "X Factor", след като едногодишният й договор като съдия заедно със Саймън Кауел, Деми Ловато и Ел Ей Рийд изтече.

"Бритни, която подписа едногодишен договор, е първият човек, чиято заплата може да се очаква да бъде намалена. Нейният договор е за 15 милиона долара, което е абсурдно, имайки предвид, че не се наблюдава огромно повишаване на рейтингите. Просто няма смисъл да се харчат всички тези пари за Бритни при положение, че Саймън Кауел несъмнено ще може да намери друг известен съдия, който да я замени за по-малка сума", разкри тогава близък до певицата източник, пише БГНЕС.

Снимки: Getty Images/ Guliver