Бритни Спиърс може и да е мултимилионерка (притежава състояние от над 150 милиона долара), но въпреки това не хвърля пари на вятъра.

Звездата била забелязана да си купува тоалетна хартия от супермаркет в Уудланд Хилс, край дома й в Лос Анджелис, известен с ниските си цени, разкрива в. “Дейли мейл”.

29-годишната певица била придружавана от гаджето си Джейсън Троуик. Двамата напълнили пазарската количка с евтини тоалетни принадлежности (хартия, тампони за грим) и други стоки на ниски цени като сладолед например, предава "Труд".

Суперзвездата и половинката й изглеждали като напълно обикновена двойка, тръгнала в търсене на продукти на изгодни цени. Бритни била с неангажираща рокля на цветя и коса, вързана небрежно на опашка.

Преди да се впуснат в пазаруване, Бритни и Джейсън посветили време на по-големия син на звездата - Шон (5). Те отишли да изгледат бейзболен мач, в който играл малкият. Един от треньорите на отбора е баща му и бивш съпруг на Бритни Кевин Федърлайн.

Съвсем скоро Спиърс ще трябва да се откаже от сладоледа и другите си любими лакомства, за да влезе във форма за предстоящото си турне, коментира вестникът. То започва на 17 юни с концерт в Сакраменто, Калифорния. Миналата седмица певицата сподели в Туитър, че вече е започнала репетициите.