Бритни Спиърс се е сгодила тайно за приятеля си Джейсън Травик, съобщават британски медии.

Поп звездата има връзка с Джейсън от две години и неотдавна заяви, че иска да създаде дом с любимия си, който неотдавна напусна работата си като неин агент, за да могат да се съсредоточат изцяло върху връзката си.

През април представител на Спиърс отрече слуховете, че двамата са се сгодили, след като певицата се появи с диамантен пръстен, но британският таблоид "Сън" съобщава, че двамата влюбени се готвят да минат под венчило.

Според изданието Джейсън предложил на Бритни като й написал романтично стихотворение и напълнил дома им в Лос Анджелис със свещи и рози.

"Бритни много иска да създаде отново семейство и да има още деца. Но тя е традиционалистка и не иска да създава семейство с Джейсън, докато не се оженят. Сега е на седмото небе", разкрива близък до певицата източник.

"Сън" допълва, че двамата планират малка сватба на Хаваите по-късно тази година.

*Снимки: Getty Images/ Guliver

Бритни вече има два брака зад гърба си. Тя изненада почитателите си като се омъжи за приятеля си от детинство Джейсън Алекзандър през 2004 г. и анулира брака си само 55 часа по-късно.

*Снимки: Getty Images/ Guliver

Същата година тя мина под венчило с Кевин Федърлайн и двамата се разведоха две години по-късно. От втория си брак Спиърс има двама сина, пише БГНЕС.

*Снимки: Getty Images/ Guliver

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver