Както вече стана известно този път концерта по случай годишнината на телевизия "Планета" ще се проведе на едно доста по-нестандартно място, а именно в зала "Фестивална".

Очаква се наистина голям наплив от фенове, като най-вероятно ще има и зони за правостоящи, които да аплодират любимките си както по стадьоните.

Певиците, така както феновете с нетърпение очакват концерта. Всяка една от тях се подготвя, за да блесне и да се открои с неповторим и уникален имидж.

Андреа отново е заложила за сценичния тоалет на дизайнерите си Вили и Маури. Галена и Цветелина Янева разчитат на стилиста Добри, а Мария на доказаните световни марки. Гергана е заложила на Теди Велинова и обещава да е много различна и секси, а Камелия най-вероятно ще се появи супер екстравагантна и шантава.

Глория и Ивана присъстват в афиша за концерта, дали ще присъстват и на сцената, ще видим... Доколкото Преслава, тя най-вероятно няма да изпълни новия си хит на Кости, а дуета с Елена - "Пия за теб".

Интересен начин за представяне на песента "Аларма" пък са измислили Галена и Малина. Въпреки, че Емилия е на турне в САЩ, тя ще присъства по един много оригинален начин в съвместния проект.

Междувременно почитателите на жанра очакват не само мястото на провеждане на празненството да е различно, но и самата сцена поне малко да се доближава като идеи до сцените на MTV.