Семейство Бекъм има за какво да благодари на Господ...и на гените си. Всички до един са красавци, а благодарение на мама Виктория – и подплатяват своята хубост с перфектен външен вид, пише Cosmopolitan.

Тогава изобщо бихте ли се изненадали, че момичета от цял свят си губят ума по сина на Дейвид и Виктория – Бруклин.

А има ли поне една от фенките му шанс да свърже името си с него? Отговорът (за огромно съжаление на мнозина) като че ли вече е „не“. Защото буквално преди броени дни Бекъм младши е забелязан да се целува страстно с младата певица и YouTube блогър Мадисън Биър.



Даа... Същата тази Мадисън, която стана известна благодарение на това, че видеото ѝ беше харесано от Джъстин Бийбър и певецът го излъчи в YouTube канала си.

На двамата с Джъстин им приписваха връзка, докато тийнейджърката набираше популярност, но това подозрение така и не се потвърди, но ето че отношенията ѝ с Бруклин са абсолютен факт.

Двойката беше изловена на излизане от хотел, а след това обективите на папараците ги запечатаха и как се целуват в търговския център The Grove в Лос Анджелис.

Бруклин вече е успял да запознае Мадисън с майка си, дори тримата са обядвали заедно в един от най-известните ресторанти в Холивуд Catch.

Дали Виктория е дала одобрението и благословията си? Можем само да предполагаме.