Американската репортерка Дженифър Равало продължава да се оплаква от атаките срещу нея в социалните мрежи. След като преди няколко дни тя обвини в кибертормоз приятелката на Кубрат Пулев - Андреа, в последните часове американската репортерка заля сторитo си с нови публикации.

Този път нецензурните думи не са отправени от фолкпевицата, а очевидно от фенове на българската звезда в тежка категория на професионалния бокс. “Духай ми бг к..а, ти си тъпа кучка. Май…а ти, май…а и на майка ти. Знае ли майка ти какво ла.но си?”, пише неизвестен мъж в профила на известната като Джени Суши журналистка, пише Sportal.bg.

“Твоята майка е кучка, цялото ти семейство е такова. Нач…й си го. В България имаме много момичета като теб. Но ти си много тъпа кучка. Суши върни се в Турция, там ще те чук.т, както ти искаш, и ще ти дадат пари, защото ти искаш това”, пише друг потребител на социалната мрежа. “Искам да дам гласност за кибертормоза. Той е реален, няма лице, грозно и тъжно е”, написа Кралицата на голото суши в отговор на нападките срещу нея.

Фенове обаче веднага скочиха в нейна защита. “Не обръщайте внимание на хората, които говорят лошо. Те са невежи и техните коментари са само отражение на тяхната същност. Ти си страхотен човек и струваш толкова много. Дръж главата си изправена, винаги!”, написа почитател на атрактивната Суши. “До всички мои приятели - благодаря ви за подкрепата. Ценя ви, всички”, трогна се американката.

Както е известно, Дженифър Равало съди Кубрат Пулев за целувката след боксовата гала в Коста Меса на 23 март. Тогава Кобрата, развълнуван от победата си над Богдан Дину, награби Джени Суши по време на интервю и я разцелува по устата. В резултат на постъпката му Атлетическата комисия на щата Калифорния го глоби с 2500 долара, отне състезателните му права за срок от шест месеца и го прати да посещава обучителен курс за сексуални посегателства.