В любопитна ситуация бе изловен водещия Николаос Цитиридис от наблюдателни софиянци. Любопитно видео, на което се вижда как той прави интервю буквално във въздуха, стана хит в социалните мрежи, видя първи Hotnews.bg. Интервюираният не е достатъчно популярно лице, така че сайт №1 за светски новини няма да го разкрие, въпреки че знае кой е. По-любопитното е, че водещият на късното шоу по bTV има страх от високо от години, който така и не е преодолял. Вижте клипчето, което стана хит ТУК!

Въпреки това заради професионалните си задължения Николаос Цитиридис смело се качил на строителна вишка, с която стигнал до последния етаж на жилищна кооперация, за да направи интервюто в „госта си”, който пък е на безопасно разстояние на балкона си.

Додо буквално виси в компанията на оператора си на сериозна височина от близо 20 метра в столичния квартал „Банишора”. Много фенове аплодираха работата в риск на шоумена и неговия екип, но други се възмутиха, че не носи маска и дори предположиха, че Цитиридис го заплашва глоба.

снимки:фейсбук шоуто на николаос цитиридис и забелязано в софия