Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия Б.Т.Р. обяви датата за представянето на дългоочаквания си нов албум – 5 юни (четвъртък) от 20:00 часа в зала „Универсиада” като специални гости в шоуто ще бъдат няколко от най-големи имена на БГ сцената.

Новият диск ще бъде осмото заглавие, издадено от Б.Т.Р. в актуалния им състав, както и десетото в цялата дискография на бандата, която наскоро отпразнува 20 години на сцената.

„Новият ни албум е много разнообразен, но е типичният Б.Т.Р. звук.”, така фронтменът на групата Атанас Пенев коментира какво да очакват феновете от диска. Две от парчетата в предстоящия албум са вече добре познати: рокенрол химнът „Защо” и пауър баладата „Забравената нежност”, превърнала се в тотален хит през миналата година, превземайки класациите, радио и тв ефира.

Освен представяне на песните от новия си албум, Б.Т.Р. планират да направят ретроспекция на най-големите си хитове през годините, а специални ефекти и сценография са само част от изненадите, които бандата е подготвила за меломаните.

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба в касите на Тикетпро и онлайн на ticketpro.bg , а цените са 30 лева за седящи мeста и 20 лева за правостоящи.