Адвокатите, които защитават интересите на Би Ти Ви, са представлявали водещия Юксел Кадриев по време на бракоразводното дело с бившата му съпруга Бонка, пише Агенция Блиц.

Според изданието, лично собствениците на медията са му предложили да се довери на техните адвокати за тяхна сметка, а новинарят не се колебал дълго, преди да приеме изгодното предложение, пишат от hotarena.net.

Именно юристите, които го представлявали в съда, били тези, които го посъветвали да смекчи тона, с който общува с бившата си съпруга и майка на дъщеря му Габриела.

На самия Юксел му трябвала солидна защита в съда и поради обстоятелството, че инициативата за развода дошла от негова страна. На него не само че му било писнало, но и бил силно огорчен от обстоятелството, че бил и майка, и баща за Габриела, а Бонка пътувала по участия без грам притеснения и чувство за вина.

Именно заради това отношение на родителката Кадриев взел решението, че ще направи всичко по силите си и в рамките на закона, но ще спечели родителските права над Габриела. Той бил категоричен, че нямало да допусне други хора да се грижат за момичето докато майка му пътува.

С помощта на защитниците на шефовете си Юксел извоювал попечителство над Габи, а майка й можела да я вижда два пъти в месеца.